Körkort för båt

Låna pengar till en båt på ditt företag

Att äga en båt kan innebära mycket mer än nöje som att fiska och åka ut i skärgården. Det finns många möjligheter med en modern båt för dig som driver ett företag. Till exempel kan du arrangera affärsmöten på båten eller sociala evenemang som lockar nya potentiella affärspartners. Det ideala är att ha en stor båt och det är därför en bra idé att ta ett företagslån för att ha råd med denna investering. Lyckligtvis har du Krea som erbjuder den bästa finansieringen åt företag genom sin smarta tjänst som samlar in förslag från långivare. Det här gör det enklare än någonsin att välja rätt lån på ett tidseffektivt sätt! Du sparar massor med tid på att slippa besöka olika banker manuellt och göra jämförelser. Tjänsten hos Krea sammanställer alla möjliga företagslån på upp till 30 miljoner kronor på ett översiktligt sätt.

Flera skäl till att låna pengar

Om du tvekar till att ta ett företagslån bör du tänka om och begrunda följande fördelar. Företagslån ger en mängd fördelar och inte minst ger det pengar när ditt företag behöver det som mest. Det kan hända att du driver ett säsongsbaserat företag med högre intäkter vissa perioder och mindre andra perioder. Genom att låna pengar ser du till att stabilisera ditt kassaflöde under hela året.

Gör att du slipper vända dig till externa investerare

Att låna pengar kan också vara ett bättre alternativ än att låta externa investerare få en del av ditt företag. Med lånade pengar behåller du kontrollen över ditt företag och betalar tillbaka pengarna över tid.

Bygger upp ditt företags kreditvärdighet

När du tar ett företagslån kan du bygga upp kreditvärdigheten samtidigt som du gör dina månatliga betalningar i tid. Att bygga upp kreditvärdigheten har fördelen att kvalificera dig för ännu bättre lånevillkor i framtiden.

Möjliggör dyra köp som inte kan vänta

Ibland kan det helt enkelt ta för lång tid att göra viktiga inköp som till exempel en båt genom företagets ordinarie intäkter. Med ett företagslån ser till att du kan göra det viktiga köpet utan några dröjsmål.