Olika båtmodeller

Förgyll båtresan med trevlig förtäring

Är det dags för en långsegling, eller kanske en tur med motorbåten? Om du är en erfaren båtmänniska vet du att man ofta brukar bli sugen på något att äta eller sysselsätta sig med under båtturen. Det är helt enkelt som att det finns ett behov av extra energi när man vistas på sjön. Här följer några tips på vilka tillbehör du kan ta med dig för att förgylla din båttur.

Vitt snus för snusaren

Är du snusare? Då vet du att det är extra gott att stoppa en prilla under läppen ute på sjön. Varför inte prova den nya sortens snus, nämligen vitt snus. Vitt snus är en typ av snus som innehåller nikotin men ingen tobak. Det gör att snuset inte lämnar fula fläckar på tänderna. Blir du sugen på att testa är Velo snus ett märke att rekommendera. Velo snus har nämligen snus i många olika smaker så att du kan variera dig. Vad sägs till exempel om grapefrukt eller mint? Du beställer det dessutom enkelt online. Passa på att köpa på dig flera dosor så att du har tillräckligt med snus för långturen.

Andra godsaker att ta med ut på sjön

Annat som passar bra att ha med ut på båten är goda drycker att dricka. Tänk dock på att bara dricka alkoholfritt när du kör båten. Det kan också vara gott med lite olika tilltugg. Köp till exempel oliver på påse, kex och några goda ostar. Bara för att du befinner dig på en båt betyder det inte att du inte kan lyxa till det.