Olika båtmodeller

Använda snus på båten

Snus är en form av tobak som används av många båtfolk i Sverige under långa segelturer. Det finns dock några saker att tänka på när man använder snus på båtar.

Snus på båtar

segelbåtar är det viktigt att vara försiktig när man använder snus eftersom det kan lämna fläckar på seglen och skada tyget. Men när det används på däck och i ordentliga mängder kan det hjälpa till att hålla båtföraren vaken och alert under segling genom att det har en smak i munnen att fokusera på.

motorbåtar är det vanligare att använda snus eftersom det inte finns några segel eller tyger som kan skadas.

Billigt snus

Om man ska ta med snuset ut på båten kan det vara smidigt att ta med en lite större mängd, så man inte måste komma i land för att köpa mer. Då kan det vara fördelaktigt att köpa snuset online, och då billigare. För att köpa billigt snus kan man vända sig till Nettotobak där man kan köpa flera olika märken och smaker.

Om man vill vara kreativ och inte bara göra i ordning en picknick korg utan göra snuset själv kan man på Nettotobak köpa allt man behöver för att göra sitt egna billiga snus hemma. På så sätt kan man se till att ha med sig snus i exakt den smaken man vill på sin båt. Man skulle till och med kunna göra snus med en speciell smak som man bara använder på båten, och ha en helt annan smak när man är på land.