Köpa/sälja båt

Så städar du båthuset

När du flyttar ska alla ytor städas. Det spelar ingen roll om det gäller själva bostadsytan, källaren eller garaget. Det hela kan kännas övermäktigt, men det finns hjälp att få. Kontakta Qleano – företaget som har alla städningstjänster du kan tänkas behöva.

Gå in på https://qleano.se/ och läs mer om de olika tjänsterna. Skulle flyttstädningserbjudandet inte passa in exakt på dina behov och önskemål kan du smidigt och snabbt fylla i en gratis offert. Det kan vara lätt att tro att båthuset eller båtgaraget är en plats som du får finna dig i att rengöra på egen hand, men så behöver det inte alls vara. Qleano är ett företag som gör allt för sina kunder och det finns inget städjobb som är för stort, för svårt eller för litet. På https://qleano.se/ hittar du dessutom en mycket användbar checklista där du kan få förståelse för exakt vilken typ av städning som du kan förvänta dig.

När Qleano kommer hem till dig för att städa ditt båthus måste du se till att du har flyttat bort båten samt allt annat som du förvarar där. Det blir svårt för städarna att komma åt alla ytor ordentligt annars och de ska naturligtvis inte kunna skada sig på något. Visste du att Qleano faktiskt kan ta hand om både flytt och städning? Det kan visa sig bli en oemotståndlig kombination som är svår att hitta hos andra företag. Varför inte spara tid med flyttstädning? Du kan med andra ord frakta bort båten till ditt nya båthus i lugn och ro och tryggt överlåta städjobbet åt Qleano.