Körkort för båt

Var snygg på båten

Att vara ute med båten är härligt oavsett vad det är för typ av båt. Om du har en båt som är ditt hem stora delar av sommaren är det trevligt att emellanåt piffa till dig. Att känna dig snygg är trevligt och sätter guldkant på tillvaron. Det kan även förgylla ett specifikt tillfälle om du känner dig lite extra fin. Du kan sminka dig och sätta på dig fina kläder oavsett om du ska gå iland för att äta en trevlig middag eller om det vankas middag på båten. Det är dessutom en trevlig gest gentemot ditt sällskap att anstränga dig lite extra. För att ditt smink ska sitta och se bra ut är en primer ett måste att ha i sminkväskan. En primer är en perfekt bas för ditt smink och den skyddar även din hud mot yttre påfrestningar som föroreningar och väder.

Välj primer utefter din hudtyp

Det finns olika typer av primer som passar olika hudtyper. Det gäller att hitta en primer som passar dig. Ett tips är att även satsa på en ögon- och läpp-primer för att få snygga ögon och läppar. Tänk på att köpa en primer i god tid innan du drar iväg på båtsemestern. Se även till att din necessär är fylld med andra bra sminkprodukter och hudvård.

Matcha sminket med snygga kläder

Förutom smink kan du ta med dig något snyggt klädesplagg som är lite extra fint. Det är trevligt att klä upp dig även när du är ute med båten, speciellt om du bor på båten. En båt blir för många som en sommarstuga fast på vattnet. Även om det är semester när du är ute med båten är det som sagt kul att vid valda tillfällen klä upp dig och sätta på dig en trevlig makeup.